NYD VINTEREN

VINTERHAVE

VINTERHAVE FORLÆNGER ÅRSTIDERNE

En vinterhave kan både være et rum uden opvarmning, der kan benyttes fra forår til efterår, men det kan også være en helårsudestue, hvor man kan nyde det skiftende vejrlig i et lyst, lækkert og varmt rum året rundt. Vores vinterhaver er meget bedre isoleret end de gamle former for udestuer, hvilket gør, at du kan sidde i din vinterhave året rundt og nyde at være tæt på din have, uanset hvordan vejret er udenfor. 

Hvilke typer af vinterhave tilbyder vi?

Alle vores udestue og vinterhave elementer kan leveres med malet træ, eller træ/aluminium og de er monteret med superlavenergi ruder, og de er dansk produceret, derfor lever de op til de danske krav og normer, hvilket er din garanti for et kvalitetsprodukt. ​Vi tilbyder helt unikke udestuer, som du selv kan være med til at skræddersy. Vi tilpasser jeres vinterhave individuelt med både design og valg af materiale.

Alle former for tagtyper

Vi tilbyder alle former for tag til din vinterhave, så designet kan matche med resten af dit hus. Det kan både være termotag, tagsten, tagpap, eternit osv.​ Montagen udføres altid af dygtige danske håndværkere til en fast pris og kan gøres enten som hel- eller delmontage. Der tilkommer ikke nogen ekstra omkostninger, og vi vil altid holde os inden for den aftalte pris og tidsramme.

20 års erfaring med helårs udestuer og udestuer 

Hvad er forskellen på en vinterhave, havestue og udestue?

Den dag i dag bruges benævnelserne vinterhave, havestue og udestue ret beset ofte om de samme bebyggelser. De bruges alle tre om en bebyggelse, der er i forlængelse af et almindeligt hus, og som bruges til at opholde sig i og forlænge sommerens ude liv. Oprindeligt var en vinterhave en art drivhus i forlængelse med selve huset, hvor man gerne dyrkede planter. Hvorimod en havestue eller udestue nærmere blev bygget ovenpå en terrasse og bestod af en glasafskærmning og fladt tag. Over tid er de tre forskellige betegnelser vokset lidt sammen, ligesom materialer og udseende har ændret sig. Den dag i dag minder deres konstruktioner og udseende mere om resten af husets.

Placeringen af din vinterhave

Den ideelle placering af din vinterhave er et sted, hvor der er masser af lys, og hvor den er tæt på haven. De fleste vinterhaver laves med store glaspartier, der kan udnytte lyset bedst muligt, og placeringen tæt på haven giver en følelse af at være i selve haven. Om man placerer vinterhaven på en gavl, midten af huset eller noget helt tredje er op til, hvad der er praktisk og æstetisk samt ens egne ønsker.