KOM TÆTTERE PÅ LYSET OG NATUREN MED EN HELÅRS UDESTUE

De fleste kender til udestuer, men ikke alle kender fordelene ved en helårs udestue. Tidligere forlængede man blot sommeren med et par måneder, indtil det blev for koldt selv i udestuen. Det er ikke tilfældet længere. Med helårs udestuer kan man forlænge sommeren året rundt. Med den nyeste teknologi indenfor isolering, konstruktion og materialer er du sikret et behageligt indeklima året rundt, uanset vejret på den anden side af glasset.

At være i tæt kontakt med lys og natur skaber for de fleste øget velvære og livsglæde. Hvad kunne være mere fantastisk end at kunne følge årstiderne på tæt hold, lunt og godt? En pavillon er til gengæld at sidestille med et drivhus og fritstående et sted i haven. Forskellen er blot, at en pavillon er isoleret og placeret et centralt sted, hvor man rigtig kan nyde havens omgivelser.

Forskellen på helårs udestue, orangeri eller pavillon?

De færreste kender forskellen på de tre termer, og de bruges nok også lidt i flæng om de samme ting, fordi grænserne er blevet lidt flydende med tiden. 

En helårs udestue er i bund og grund en enkel og funktion tilbygning til den eksisterende bolig. En helårs udestue er så godt isoleret, at man kan benytte den året rundt – deraf helårs udestuer. Den giver fordelen af, at kunne forlænge sommeren året rundt, så kan man få havefornemmelsen, selv når det er for koldt til at være udenfor.

Et orangeri er egentlig en blanding af et drivhus og en fritstående helårs udestue. Grunden til mange kan blive forvirret over forskellen, er fordi mange er begyndt at bygge orangerier i forlængelse af huset ligesom udestuen. Oprindeligt ville et orangeri være fritstående ligesom et drivhus.

En pavillon er til gengæld at sidestille med et drivhus og fritstående et sted i haven. Forskellen er blot, at en pavillon er isoleret og placeret et centralt sted, hvor man rigtig kan nyde havens omgivelser.

Idet hvert projekt skræddersys præcis til kundens behov, har vi ingen standardpriser på helårs udestuer. Den endelige pris afhænger af faktorer som størrelse, design og materialevalg.

Der er ingen tvivl om, at en helårs udestue vil øge husets værdi og din generelle glæde ved dit eget hus. Der vil pludselig være mulighed for at nyde haven og årstiderne langt mere end ellers. En bygning af en udestue kan derfor ses som en investering i huset.