EN TILBYGNING GIVER MERE PLADS I HUSET

Det kan både være en god investering i jeres hus og samtidig være rigtigt lækkert med en tilbygning, så I får mere plads i huset og samtidig kan nyde at være tættere på haven hele året rundt, uanset hvordan vejret skulle være udenfor. Men før I går i gang med at bygge til, er der en hel del ting, som man bør overveje. Der findes nemlig regler for, i hvor stort et omfang I må tilbygge, og med de stigende krav inden for energiforbrug og miljø, er det også nødvendigt at have ingeniører til at komme ind og beregne på den kommende tilbygning. Alt dette sørger vi naturligvis for, og vi leverer ikke bare en tilbygning af høj kvalitet, men også et produkt, der lever op til alle de danske krav. 

I det uforpligtende tilbud som vi giver jer, vil prisen for eventuelle beregninger og lignende allerede være inkluderet, så I ikke behøver at bekymre jer om, om den nye tilbygning lever op til kravene.

Vi udfører miljøvenlige tilbygninger

Med både forbrugernes stigende bevidsthed om miljøet og de stigende energikrav lægger vi stor vægt på at levere en tilbygning, der er miljøvenlig og sparer mest muligt på energien. Vi sørger derfor for, at tilbygninger er isoleret med de bedste materialer, og at vinduerne lever op til det nye bygnings reglement.