20 års erfaring med vinterhave i Øst-, Midtjylland og Fyn

Går du og drømmer om en flot ny tilbygning i form af en vinterhave? Hos Olsens udestuer har vi over 20 års erfaring med byggeri af udestuer og vinterhaver. Med base i Horsens påtager vi mange projekter fra Øst- og Midtjylland samt Fyn. Men uanset hvor i landet du har brug for hjælp til at lave din egen vinterhave, kan du altid regne med os.

Vi har en lang historie af produkter og løsninger af høj kvalitet som du kan se her på vores hjemmeside. Drømmer du om en vinterhave med store glaspaneler, en naturlig trækonstruktion eller en løsning i træ/alu? Uanset hvilket materiale du foretrækker, kan vi med 20 års erfaring garantere dig et flot resultat.

Vinterhaver forlænger årstiderne

En vinterhave kan både være et rum uden opvarmning, der kan benyttes fra forår til efterår, men det kan også være en helårs udestue, hvor man kan nyde det skiftende vejr i et lyst, lækkert og varmt rum året rundt. Vores vinterhaver er meget bedre isoleret end de gamle former for udestuer, hvilket gør, at du kan sidde i din udestue året rundt og nyde at være tæt på din have, uanset hvordan vejret er udenfor.

Unik og skræddersyet vinterhave

Alle vores udestue og vinterhave elementer kan leveres med malet træ, eller træ/aluminium og de er monteret med super lavenergi ruder, og de er dansk produceret, derfor lever de op til de danske krav og normer, hvilket er din garanti for et kvalitetsprodukt.​

Vi tilbyder helt unikke udestuer, som du selv kan være med til at skræddersy. Vi tilpasser jeres vinterhave individuelt med både design og valg af materiale.

Alle former for tagtyper

Vi tilbyder alle former for tag til din vinterhave, så designet kan matche med resten af dit hus. Det kan både være termotag, tagsten, tagpap, eternit osv. ​Montagen udføres altid af dygtige danske håndværkere til en fast pris og kan gøres enten som hel- eller delmontage. Der kommer ikke nogen ekstra omkostninger, og vi vil altid holde os inden for den aftalte pris og tidsramme.