SMUKKE TILBYGNINGER

TILBYGNINGER

En TILBYGNING GIVER MERE PLADS I HUSET

Det kan både være en god investering i jeres hus og samtidig være rigtigt lækkert med en tilbygning, så I får mere plads i huset og samtidig kan nyde at være tættere på haven hele året rundt, uanset hvordan vejret skulle være udenfor. Men før I går i gang med at bygge til, er der en hel del ting, som man bør overveje. Der findes nemlig regler for, i hvor stort et omfang I må tilbygge, og med de stigende krav inden for energiforbrug og miljø, er det også nødvendigt at have ingeniører til at komme ind og beregne på den kommende tilbygning. Alt dette sørger vi naturligvis for, og vi leverer ikke bare en tilbygning af høj kvalitet, men også et produkt, der lever op til alle de danske krav. 
I det uforpligtende tilbud som vi giver jer, vil prisen for eventuelle beregninger og lignende allerede være inkluderet, så I ikke behøver at bekymre jer om, om den nye tilbygning lever op til kravene.

Vi udfører miljøvenlige tilbygninger

Med både forbrugernes stigende bevidsthed om miljøet og de stigende energikrav lægger vi stor vægt på at levere en tilbygning, der er miljøvenlig og sparer mest muligt på energien. Vi sørger derfor for, at tilbygninger er isoleret med de bedste materialer, og at vinduerne lever op til det nye bygnings reglement.

20 års erfaring med helårs udestuer og udestuer 

Tilbygning til dit hus

Går du med en drøm om mere plads i dit hus? Måske er familien vokset, eller måske er der kommet interesser til, der kræver plads? Uanset af hvilken årsag står Olsen’s Udestuer klar til at hjælpe dig med at realisere din byggedrøm. Vi har 20 års erfaring med at føre byggedrømme, som dine ud i livet, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Stilen på en tilbygning

Mange bekymrer sig om, hvorvidt en tilbygning vil passe til udseendet på det oprindelige hus. Det kan også være svært at matche helt afhængig af hustypen, men i langt de fleste tilfælde vil man sagtens kunne lave en tilbygning, der falder i med det øvrige. Når man taler om en vellykket tilbygning, handler det om en tilbygning, der ikke står ud som noget nybygget, der ikke hører hjemme. Den skal hænge naturligt sammen med det øvrige og skabe harmoni. Det kan man ofte gøre gennem materiale- og farvevalg på tilbygningen. For nogle huse er det let at matche de nye materialer med de eksisterende. Selv for de huse hvor det ikke umiddelbart er muligt, kan man oftest skabe noget, der enten harmonerer med det eksisterende eller står ud på en æstetisk løftende måde. Hvis du har bekymringer eller spørgsmål, tager vi gerne en snak omkring dit specifikke hus og behov.

Hvad koster en tilbygning?

Vi har ingen standardpriser for en tilbygning, da hvert projekt er unikt og skræddersyet til kundens behov. Der er stor forskel på, hvilken type og størrelse af tilbygning, du har brug for. Nogle skal have bygget en helt ny bygning med og uden eksempelvis badeværelse, mens andre har behov for renovering af eksisterende bygninger. Dertil er der stor forskel på materialeomkostninger, så den bedste fremgangsmåde er at kontakte os for et realistisk tilbud. Vi opererer med konkurrencedygtige priser og går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten – uanset om din opgave er et lille skur, garage eller en helt ny bebyggelse.