UDESTUER TIL ALLE

UDESTUE TILBUD
GRATIS & UFORPLIGTENDE TILBUD

Gratis opmåling i hele landet

gratis opmåling og et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder gratis opmåling og et uforpligtende udestue tilbud.

Vi kan tilbyde jer en opmåling og et tilbud på en udestue helt kvit og frit, uden at I behøver at forpligte jer til noget som helst. Vi er landsdækkende og kan komme ud til jer for opmåling, hvorefter vi giver jer et udestue tilbud, der ikke gemmer på nogen skjulte omkostninger.

Tilbuddet vil indeholde alt i form af løn, materialer, nedrivning, fjernelse af affald, støbning osv., og alle tilbud er inkl. moms. Kontakt os på mail eller telefon, så ringer vi tilbage inden for 48 timer, for at aftale det videre forløb.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud 
en udestue eller en helårs udestue.​​

Få et tilbud

FORDELE VED ET UDESTUE TILBUD FRA OLSEN’S

Vi har konkurrencedygtige priser, og med et udestue tilbud fra os ved I præcis, hvad I får for pengene, og hvor længe vi vil være om arbejdet. Normalt tager det bare omkring 14 dage for os at levere og montere en komplet udestue. 

​Vi arbejder ud fra Horsens, men kan levere og montere på landsdækkende plan. Vi har en række tilknyttede montører, som sørger for at det færdige produkt bliver leveret til tiden og i en høj kvalitet, som gør at alle vores udestuer er vedligeholdelsesfrie!

20 års erfaring med helårs udestuer og udestuer 

Vindueudskift

GRATIS & UFORPLIGTENDE TILBUD

​Hvis I har nogle specifikke ønsker og forespørgsler, kan vi hjælpe med det, og hvis I samtidig med bygningen af udestuen også ønsker at få skiftet de resterende vinduer til superlavenergi-ruder, kan vi også hjælpe med dette. Kontakt os for at få et udestue tilbud.